Verlang jij naar balans in je cyclus en ben jij er klaar mee dat jouw cyclus je leven bepaalt?

BASISTRAJECT HORMONEN

Transformeer je hormonen in 6 weken, zodat jij elke dag van de maand kunt doen waar jij blij van wordt.

Herken je dat?

Je sociale leven ligt plat, omdat je ongesteld bent.

Je staat 's morgens op en denkt 'niet weer zo'n dag'.

Je weet al dagen, weken van te voren dat je menstruatie er aan komt.

Je dag staat in het teken van weinig energie, hoofdpijn, zere borsten en obstipatie.

En als je 's avonds terug kijkt op je dag denk je 'shit weer iedereen afgebekt'

Het kan ook anders.

stel je voor

Stel je voor..

..dat je het verschil niet meer merkt tussen de dagen mét en de dagen zónder menstruatie.

..dat je ’s morgens op staat vol energie en zonder last van je cyclus.

..dat je elke dag van de maand kunt afspreken met vriendinnen of naar een feestje kunt gaan, omdat je vol energie en blij bent.

Verlang je naar..

..de dag dat je je partner niet meer afsnauwt zonder reden?

..vertrouwen in je lijf en balans in je cyclus?

Maar heb je geen idee HOE?

basistraject-hormonen

BASISTRAJECT HORMONEN

Een 1 op 1 coachingstraject van zes weken wordt je meegenomen in de wondere wereld van hormonen afgestemd op jouw unieke systeem.

Wat kun je verwachten?

  • AANDACHT: persoonlijke aandacht tijdens het volledige traject. Je wordt niet aan je lot over gelaten en stap voor stap begeleid.
  • OORZAAK: we gaan de symptoombestrijding voorbij en op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Die is er altijd en vinden we altijd.
  • PLAN: aan de hand van de oorzaak maken we een uniek plan om jouw systeem weer in balans te brengen én te houden.
  • TOOLS: je krijgt concrete, makkelijk toepasbare tools in handen waar je echt iets mee kunt.

Wat levert het traject je op?

ENERGIE: je hebt alle dagen van de maand volle energie om alles te doen wat jij leuk vindt.

BALANS: je snauwt je partner niet meer af, hebt geen last meer van hoofdpijn, zere borsten en buikpijn rond je menstruatie en obstipatie is verleden tijd.

VERTROUWEN: je hebt vertrouwen in je lijf, omdat je begrijpt hoe ze werkt en je de tools in handen hebt om haar te ondersteunen waar nodig.

Wat zit er in het BASISTRAJECT HORMONEN?

 

3 video coach calls waar jij centraal staat om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen, een gericht plan te maken en bij te sturen waar nodig.

1 stiltewandeling om de helende kracht van de natuur te ervaren.

Je kunt, tijdens het traject, onbeperkt vragen stellen via de mail en krijgt gegarandeerd antwoord.

Ik had nooit gedacht dat al mijn klachten te maken hadden met mijn cyclus en mijn hormonen.

Na 10 jaar de pil geslikt te hebben, besloot ik in 2015 te stoppen. Natuurlijk had ik last van buikpijn tijdens mijn menstruatie, voelde mijn hoofd bijna dagelijks alsof hij tussen de bankschroef lag en was mijn energie tot het nulpunt gedaald. Maar ach, dat hoort er bij als je vrouw bent. Toch?

De jaren gingen voorbij. Ik ervaarde enorme stress en belandde in mijn derde burn-out. Dit kon zo niet meer.

Ik besloot om op zoek te gaan naar de oorzaak van de oorzaak. Dit kon toch niet normaal zijn?! Zo heb ik de kracht van mindset, ontspanning, voeding en de natuur ontdekt. Daar heb ik mijn antwoorden gevonden.

Met als resultaat: een cyclus die in balans is, een lijf vol energie en vooral geen pijnen en klachten meer.

Het is mijn missie om zo veel mogelijk vrouwen te laten weten dat hormonale klachten NIET normaal zijn en ze de tools in handen te geven om hormonale klachten vrij te leven!

Mijn kracht is het vinden van de oorzaak van de oorzaak en jou te laten luisteren naar de signalen die jouw systeem je geeft. Ben jij er klaar voor om je leven niet langer te laten leiden door hormonale klachten? Meldt je dan aan voor het BASISTRAJECT HORMONEN!

maaike
Review Natascha

Natascha

"Maaike heeft een mooie intieme studio waar je je gelijk in een ontspannen sfeer waant. Haar lessen zijn ontzettend fijn met veel persoonlijke aandacht. Ze geeft vertrouwen in de oefeningen en ondersteuning waar nodig. Dit maakt dat je niet over je grenzen gaat, wat maakt dat je fit en volledig zen uit een les komt en de volgende les een stapje verder gaat. Maaike is helder in de communicatie, fijn in de omgang en heeft kennis van zaken."

Review Mia

Mia

"Wekelijks volg ik yin yoga lessen bij Maaike in haar mooie thuisstudio in Krommenie. Fijne lessen die me rust en ontspanning geven in mijn drukke bestaan. En veel handige tips om dagelijks tussen mijn werk door met een paar simpele oefeningen even afstand en balans te vinden. Een aanrader voor iedereen die zoekt naar wat meer balans en ontspanning!"

20200827_100454

Robin

Dank voor het fijne telefonische consult omtrent hormonale disbalans! Maaike luistert goed, stelt de juiste vragen en je merkt dat precies weet waar ze het over heeft. Heel prettig, die herkenning en dat er ook daadwerkelijk oplossingen voor bestaan. Nogmaals dank!

20200827_100544

Leonie

Ik heb een call met Maaike gehad over mijn hormonale disbalans. Ze luistert goed en kan snel het probleem doorgronden. Ze heeft veel empathie, maar blijft ook professioneel. Het was erg fijn dit gesprek met haar te hebben en het heeft mij veel inzicht gegeven in de vervolgstappen die ik kan nemen.

IMG-20201012-WA0001

Anneleen

Ik heb zopas het basistraject hormonen bij Maaike afgerond.

Ik heb Maaike leren kennen als zeer aangenaam, liefdevol, luisterend , zacht en zeer flexibele vrouw. Samen gaat ze met je op pad en gaf mij war ik nodig heb. Meestal betekent dat dat ze in ging op mijn vragen waardoor ik mijn eigen traject precies zelf maakte, anderzijds heeft ze mij echt ook gecoacht en getriggerd om sommige vragen even eerst terug te kaatsen en er even over in te tunen wat mijn wens echt is.

Maaike triggerde mij al een tijdje als wensmama met al haar info en tips die ze online deelde. Na een intake van 30 minuten was er direct al een enorme klik waarin ze mij al bijna van de eerste minuten wist te raken, met tranen tot gevolg. Ook mijn laatste sessie was zo'n intens gebeuren tot 2 maal toe, met veel respect en liefde vanuit Maaike, waar we ondanks de corona afstand (lees, online coaching tussen Nederland/België ) een afstand hadden door de pc, waar niets van te merken was! De diepe rust en verlossing van een fysieke pijn was een heel verlichtend gevoel.

Mijn allergrootste inzicht die ik heb bijgekregen voor mij persoonlijk, is dat ik alles stap voor stap wil aanpakken en vanuit vertrouwen verder vooruit wil gaan. In alle stappen dat ik in dit proces zet en wil blijven zetten, is dit mijn belangrijkste inzicht

Ik zou Maaike echt aanraden aan andere vrouwen die ook getriggerd worden door Maaike's manier van zijn, en wensen om op een natuurlijke manier balans te krijgen in hun lichaam, met of zonder kinderwens. Ik heb haar al aangeraden aan 2 dames in mijn omgeving, iemand met vruchtbaarheidsproblemen die wat medische hulp nodig heeft en iemand met intense regels die echt geen normale menstruatie periode heeft, los van de kinderwens.

Het kan ons vrouwelijke lichaam en emotioneel welzijn enkel positief stimuleren wat zorgt voor een leven dat meer in balans is.

BASISTRAJECT HORMONEN

Eindbestemming: Hormonale klachten vrij leven.

Investering: €373,-

 

Scroll naar top