Verlang jij naar balans in je cyclus en ben jij er klaar mee dat jouw cyclus je leven bepaalt?

BASISTRAJECT HORMONEN

Transformeer je hormonen, zodat jij elke dag van de maand kunt doen waar jij blij van wordt.

Herken je dat?

Je sociale leven ligt plat, omdat je ongesteld bent.

Je staat 's morgens op en denkt 'niet weer zo'n dag'.

Je weet al dagen, weken van te voren dat je menstruatie er aan komt.

Je dag staat in het teken van weinig energie, hoofdpijn, zere borsten en obstipatie.

En als je 's avonds terug kijkt op je dag denk je 'shit weer iedereen afgebekt'

Het kan ook anders.

stel je voor

Stel je voor..

..dat je het verschil niet meer merkt tussen de dagen mét en de dagen zónder menstruatie.

..dat je ’s morgens op staat vol energie en zonder last van je cyclus.

..dat je elke dag van de maand kunt afspreken met vriendinnen of naar een feestje kunt gaan, omdat je vol energie en blij bent.

Verlang je naar..

..de dag dat je je partner niet meer afsnauwt zonder reden?

..vertrouwen in je lijf en balans in je cyclus?

Maar heb je geen idee HOE?

basistraject-hormonen

BASISTRAJECT HORMONEN

Een 1 op 1 coachingstraject van zes weken wordt je meegenomen in de wondere wereld van hormonen afgestemd op jouw unieke systeem.

Wat kun je verwachten?

 • AANDACHT: persoonlijke aandacht tijdens het volledige traject. Je wordt niet aan je lot over gelaten en stap voor stap begeleid.
 • OORZAAK: we gaan de symptoombestrijding voorbij en op zoek naar de oorzaak van de oorzaak. Die is er altijd en vinden we altijd.
 • PLAN: aan de hand van de oorzaak maken we een uniek plan om jouw systeem weer in balans te brengen én te houden.
 • TOOLS: je krijgt concrete, makkelijk toepasbare tools in handen waar je echt iets mee kunt.
IMG-20201109-WA0003

Jeannette

Ik heb nu inzicht in wat mijn knooppunten waren en dat was vooral oud zeer en voeding. Ik heb nu doordat ik anders ben gaan eten en meer naar mezelf ben gaan luisteren vooral naar me lichaam geen last meer van zere borsten, pijn in de buik en onderrug en zo’n kort lontje naar mijn vriend en kids tijdens de menstruatie en daarvoor. Mijn allergrootste inzicht is dat ik niet wist dat voeding zo’n groot verschil kan opleveren samen met echt meer naar jezelf luisteren.

Maaike is iemand die enorm goed luistert en vooral vragen terug koppelt waardoor je zelf het antwoord al geeft. Ze is onwijs lief en weet zo goed waar ze het over heeft. En je kan tussendoor ook echt met al je vragen komen. Ze is voor mij een echte powervrouw en iemand die echt weet waar ze over praat. Ik zou aan iedereen willen aanraden die hier last van heeft. In een paar weken heb je al zo’n groot verschil en het leven word zo een stuk gemakkelijker en fijner zonder al die klachten.

Wat levert het traject je op?

ENERGIE: je hebt alle dagen van de maand volle energie om alles te doen wat jij leuk vindt.

BALANS: je snauwt je partner niet meer af, hebt geen last meer van hoofdpijn, zere borsten en buikpijn rond je menstruatie en obstipatie is verleden tijd.

VERTROUWEN: je hebt vertrouwen in je lijf, omdat je begrijpt hoe ze werkt en je de tools in handen hebt om haar te ondersteunen waar nodig.

Screenshot_20210401-152828_Instagram

Savannah

Toen ik het Basistraject Hormonen startte stond ik er eerst wat sceptisch in. Ik had nou eenmaal al van alles geprobeerd: ik was naar huidspecialisten, orthomoleculaire therapeuten, schoonheidsspecialisten en heel wat andere mensen geweest plus ik had ook nog eens mijn voedingsschema omgegooid. Helaas had niks ervoor gezorgd dat ik mijn menstruatiecyclus weer terug kreeg(en als deze terug zou komen, zonder krampen). Oftewel, ik was wat sceptisch want ondertussen had ik niet het idee dat ik nog meer “nieuwe dingen” kon leren of dat er überhaupt een oplossing zou zijn. Maaike heeft dat tegendeel bewezen! 

 

Maaike kijkt niet alleen naar het probleem maar doorzoekt echt alles zodat je tot de daadwerkelijke oorzaak komt, dan maakt ze een op maat gemaakt advies wat bij elke cliënt weer anders is. Zo weet je zeker dat de adviezen het beste aansluiten op jouw behoefte(s) en lichaam! 

Mijn grootste inzicht is dat ieder lichaam weer anders is en dat het heel belangrijk is om de exacte oorzaak te achterhalen zodat je een plan kunt maken en precies weet en van Maaike leert hoe je je hormonen weer in balans kunt brengen. 

 

Maaike is een ontzettend fijn mens, ze luistert zonder te oordelen, heeft hele duidelijke uitleg en ontzettend veel kennis. Zelfs toen ik over hooikoorts begon heeft ze allerlei adviezen naar mij toegestuurd en ze is ook nog is een mega fijne (en lieve) yoga en mindset coach! 

 

Ik zou het Basistraject Hormonen zeker aanraden; ik dacht zelf ook alles al te hebben geprobeerd, maar als je niet weet wat de directe oorzaak is kun je van alles proberen wat je niet verder gaat helpen. Als je zo’n fijne coach als Maaike treft die op maat gemaakt advies geeft en stap voor stap het persoonlijke traject met je doorneemt zul je merken dat je lichaam echt gaat veranderen! Je leert je lichaam kennen en op basis daarvan ga je eindelijk weer controle krijgen over je leven. Een echte aanrader vind ik het dus zeker! 

Wat zit er in het BASISTRAJECT HORMONEN?

Video coach calls waar jij centraal staat om de oorzaak van jouw klachten te achterhalen, een gericht plan te maken en bij te sturen waar nodig.

Privé stiltewandeling om de helende kracht van de natuur te ervaren.

Persoonlijke yogales om helemaal vanuit ontspanning te kunnen zijn.

Je kunt, tijdens het traject, onbeperkt vragen stellen via de mail en krijgt gegarandeerd antwoord.

Ik had nooit gedacht dat al mijn klachten te maken hadden met mijn cyclus en mijn hormonen.

Na 10 jaar de pil geslikt te hebben, besloot ik in 2015 te stoppen. Natuurlijk had ik last van buikpijn tijdens mijn menstruatie, voelde mijn hoofd bijna dagelijks alsof hij tussen de bankschroef lag en was mijn energie tot het nulpunt gedaald. Maar ach, dat hoort er bij als je vrouw bent. Toch?

De jaren gingen voorbij. Ik ervaarde enorme stress en belandde in mijn derde burn-out. Dit kon zo niet meer.

Ik besloot om op zoek te gaan naar de oorzaak van de oorzaak. Dit kon toch niet normaal zijn?! Zo heb ik de kracht van mindset, ontspanning, voeding en de natuur ontdekt. Daar heb ik mijn antwoorden gevonden.

Met als resultaat: een cyclus die in balans is, een lijf vol energie en vooral geen pijnen en klachten meer.

Het is mijn missie om zo veel mogelijk vrouwen te laten weten dat hormonale klachten NIET normaal zijn en ze de tools in handen te geven om hormonale klachten vrij te leven!

Mijn kracht is het vinden van de oorzaak van de oorzaak en jou te laten luisteren naar de signalen die jouw systeem je geeft. Ben jij er klaar voor om je leven niet langer te laten leiden door hormonale klachten? Meldt je dan aan voor het BASISTRAJECT HORMONEN!

maaike
IMG-20200914-WA0013

Annelies

Meer rust in mijn hoofd en me minder laten meeslepen door de wereld om me heen. Dat waren mijn wensen bij de start van mijn traject met Maaike. De aanpak van gesprekken, yin yoga en een wandeling door de natuur sprak mij erg aan. En het heeft geholpen, want na 8 weken voel ik me zoveel relaxter en sterker.
Maaike is een betrokken coach met veel kennis. Haar openheid maakte het voor mij ook makkelijker om dingen te delen. Dat de meeste contactmomenten digitaal waren heeft geen effect gehad op het uiteindelijke resultaat.
Ik vind het bijzonder om al zo snel te merken wat voor impact voeding op mijn lichaam en geest heeft. Maar ook hoe snel ik rust in mezelf kan vinden, zonder daarvoor een hutje op de heide te hoeven huren. Er zijn nog stappen te nemen. Maar ik voel dat ik nu (letterlijk en figuurlijk) een sterke basis heb om op verder te bouwen.  

IMG-20201012-WA0001

Anneleen

Ik heb zopas het basistraject hormonen bij Maaike afgerond.

Ik heb Maaike leren kennen als zeer aangenaam, liefdevol, luisterend , zacht en zeer flexibele vrouw. Samen gaat ze met je op pad en gaf mij war ik nodig heb. Meestal betekent dat dat ze in ging op mijn vragen waardoor ik mijn eigen traject precies zelf maakte, anderzijds heeft ze mij echt ook gecoacht en getriggerd om sommige vragen even eerst terug te kaatsen en er even over in te tunen wat mijn wens echt is.

Maaike triggerde mij al een tijdje als wensmama met al haar info en tips die ze online deelde. Na een intake van 30 minuten was er direct al een enorme klik waarin ze mij al bijna van de eerste minuten wist te raken, met tranen tot gevolg. Ook mijn laatste sessie was zo'n intens gebeuren tot 2 maal toe, met veel respect en liefde vanuit Maaike, waar we ondanks de corona afstand (lees, online coaching tussen Nederland/België ) een afstand hadden door de pc, waar niets van te merken was! De diepe rust en verlossing van een fysieke pijn was een heel verlichtend gevoel.

Mijn allergrootste inzicht die ik heb bijgekregen voor mij persoonlijk, is dat ik alles stap voor stap wil aanpakken en vanuit vertrouwen verder vooruit wil gaan. In alle stappen dat ik in dit proces zet en wil blijven zetten, is dit mijn belangrijkste inzicht

Ik zou Maaike echt aanraden aan andere vrouwen die ook getriggerd worden door Maaike's manier van zijn, en wensen om op een natuurlijke manier balans te krijgen in hun lichaam, met of zonder kinderwens. Ik heb haar al aangeraden aan 2 dames in mijn omgeving, iemand met vruchtbaarheidsproblemen die wat medische hulp nodig heeft en iemand met intense regels die echt geen normale menstruatie periode heeft, los van de kinderwens.

Het kan ons vrouwelijke lichaam en emotioneel welzijn enkel positief stimuleren wat zorgt voor een leven dat meer in balans is.

Pakket Maansteen

€497 incl. BTW

 • Een traject van 8 weken met:
 • 3 online coach sessies van 90 minuten
 • 1 privé stiltewandeling
 • 1 persoonlijke yogales (in de studio of online)
 • BONUS: e-book Mijn 10 favoriete ontbijtjes

Pakket Bergkristal

€747,- incl. BTW

 • Een traject van 8 weken met:
 • 3 online coach sessies van 90 minuten
 • 1 privé stiltewandeling
 • 1 persoonlijke yogales (in de studio of online)
 • Speekseltest Hormonen: cortisol, progesteron, oestradiol, DHEA en testosteron
 • BONUS: e-book Mijn 10 favoriete ontbijtjes
 • BONUS: OERsterk weekmenu

Pakket Amethist

€1297,- incl. BTW

 • Een traject van 16 weken met:
 • 3 online coach sessies van 90 minuten
 • 1 privé stiltewandeling
 • 1 persoonlijke yogales (in de studio of online)
 • 3 follow-up online coach sessies van 30 minuten
 • Voor- en na: Speekseltest Hormonen: cortisol, progesteron, oestradiol, DHEA en testosteron
 • BONUS: e-book Mijn 10 favoriete ontbijtjes
 • BONUS: OERsterk weekmenu
 • BONUS: persoonlijke voedingslijst met alles wat je moeiteloos kunt eten

Basistraject Hormonen liever in termijnen betalen?

Alle pakketten kun je ook in termijnen betalen. Afhankelijk van het pakket heb je de keuze om in 3, 4 of 5 termijnen te betalen. Ik vertel je graag over de mogelijkheden. 

Scroll naar top