Over:

Maaike Lommerse-Harkamp

Maaike Lommerse-Harkamp (1989) heeft YOU yoga & coaching opgericht in 2019. Haar kinderwensavontuur begon al een aantal jaar daarvoor...

In september 2014 stopte ik met de pil. Na een paar maanden voelde ik dat het zo ons niet ging lukken. Toen begon het avontuur pas echt. Van de huisarts naar de gynaecoloog en door naar zes IUI behandelingen, zonder resultaat. Ik probeerde van alles om mijzelf te ondersteunen voor, tijdens en vooral na dit proces. Van acupunctuur en yoga tot leefstijlcoaching en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Van cognitieve gedragstherapie tot energetische traumaverwerking en bijna alles wat daar tussen zit in de westerse en oosterse wereld. Deze dingen hebben mij geholpen in mijn proces van de afgelopen jaren waar ook drie burn-outs en een scheiding tussendoor zijn gekomen.

Mijn persoonlijke ervaringen met de thema’s kinderwens en stress hebben er voor gezorgd dat ik in de afgelopen jaren veel mocht leren, mocht ontdekken en mocht onderzoeken op fysiek, mentaal en spiritueel gebied. Ik ben op zoek gegaan naar de beste leermeesters en therapeuten en heb mij volgezogen met hun kennis en dit toegepast in mijn eigen bestaan om mijn vruchtbaarheid te verbeteren.

Maaike Lommerse-Harkamp-1

Never not learning

- 2020: Zwangerschapsyoga docentenopleiding 50u van Lies Schuring
- 2020: OERsterk coach opleiding level 1+2+3 van drs. Richard de Leth
- 2019: Functional Yin Yoga Teacher Training 200u van Anat Geiger en Marcel van der Vis-Heil
- 2011: Orthopedagogiek: Exceptional Learning Msc

Tot op heden is mijn kinderwens nog niet in vervulling gegaan. Door mijn vasthoudendheid en drang om ergens de oorzaak van te achterhalen weet ik sinds de zomer van 2019 eindelijk waar dat door komt, foutjes op mijn genetische barcode. Een extra uitdaging.

Het is voor mij tijd om te gaan delen. Wat is kennis en ervaring als je het alleen voor jezelf houdt? Daarom deel ik alles wat ik weet en ervaar graag met jou om jouw kinderwens werkelijkheid te laten worden.

Ik zie je graag.

Liefs,
Maaike

Hoe ik jou kan helpen

quickscan

Rhea Quickscan

1-op-1 video coach call waarin we alle levensdomeinen bespreken die van invloed zijn op jouw kinderwens.

coachingstraject

Rhea Coaching

Van kinderwens naar kind in je armen:
3 maanden coachingstraject waarbij ik je help om je kinderwens werkelijkheid te maken.

Scroll naar top