Rhea:

Quickscan

1-op-1 video coach call van 45 minuten, waarin we alle levensdomeinen bespreken die van invloed zijn op jouw kinderwens.

Je bent nu al enige tijd bezig om te proberen om van jouw kinderwens werkelijkheid te maken.

Elke maand is een nieuwe teleurstelling. Het lukt maar niet. Je speurt het internet af wat je zelf kunt doen om de kansen op een zwangerschap te vergroten. Je leest van alles over heftige therapieën van regulier tot alternatief, supplementen en cursussen in binnen- en buitenland. Je bent het overzicht volledig kwijt en weet niet meer wat nu wijs is om te doen en vooral waar je kunt beginnen.

yin yoga

Neem de regie terug in handen

Tijdens een 1-op-1 video coach call krijg je helderheid over welke levensgebieden in jouw persoonlijke situatie de meeste aandacht nodig hebben om jouw vruchtbaarheid te verbeteren. We bespreken de gebieden mindset, ontspanning, beweging, voeding en slaap. Na de Quick Scan stuur ik je via de mail een overzicht met de levensgebieden die voor jouw belangrijk zijn. Zo kun jij gericht aan de slag om van jouw kinderwens werkelijkheid te maken.

Investering: €50,- incl. BTW

Review Mark

Mark

"Ik ben bij Maaike terecht gekomen omdat ik moeite had met goed ontspannen, slapen en daardoor uitgerust wakker te worden en vol energie de dag in te gaan. Tevens wilde ik ook wat gewicht verliezen en doordat alleen gezond te eten en bewegen het niet voor iedereen is, kreeg ik ook hier advies voor. In mijn geval bleek het dat ik een te kort had aan magnesium en te veel eetmomenten op een dag had, terwijl dit tegenwoordig als normaal gezien wordt. Dankzij Maaike heb ik hier nieuwe inzichten in gekregen. Dat voeding veel meer is dan mond open, voedsel erin, mond dicht. Je lichaam is gevoelig voor diverse producten en samen met Maaike ben ik er nu achter wat mij helpt. Het makkelijkste is met Maaike afspreken en alles bespreken, het lastigste is het gedeelte wat je zelf moet doen."

Scroll naar top